Over

Snel

R

Secuur

}

24/7 service

Wegvet, hét adres voor afzuigkanaal reiniging

Wegvet, Afzuigkanaal Reiniging, neemt vol passie en gedrevenheid het totaalonderhoud van uw afzuigsysteem uit handen. Vanuit Hengelo bedienen wij heel regio Zutphen, Doetinchem, Arnhem en Enschede, maar ook daarbuiten mag u een beroep op ons doen. Onze service onderscheidt zich in het vertrouwen dat klanten in ons hebben. Wij begeven ons immers tussen uw waardevolle eigendommen, vaak buiten werktijd. U ongestoord kunnen laten doorwerken, daar maken wij ons dag en nacht hard voor. Wij laten uw werkplek ook altijd weer netjes achter. Daarbij zijn wij ook een milieubewust bedrijf met een eigen schoonmaaklijn gebaseerd op kokosolie, onschadelijk voor mens en dier. Ons afval nemen we altijd mee, om het uiteindelijk te laten ophalen door een recyclingbedrijf. Kortom, afzuigkanaal reiniging met hart voor de toekomst!

Een gat in de markt

Eigenaren Stan Bergervoet, voorheen automonteur, en Tom Kerkhof, ervoor werkzaam in de bouw, ontpopten zich al jong als rasondernemers. Zo wonnen zij in juni 2016 een bedrijfsbootcamp voor ondernemers. Op het gebied van afzuigsystemen bemerkten zij in hun eigen netwerk een zogeheten gat in de markt. Er bleken weinig mogelijkheden voor onderhoud en reiniging van afzuigkanalen na de installatie, en dat terwijl hygiëne en brandveiligheid van levensbelang zijn in grootkeukens. Hier speelden de heren handig op in, en in 2016 was Wegvet een feit: snel en professioneel afzuigkanalen, ventilatoren en dampkappen reinigen. Inmiddels bedienen zij veel klanten in het horecawezen, zoals cafetaria’s en restaurants. Met een vakcursus bij machineleverancier Hasman uit Liverpool (Engeland) op zak waarborgen zij hun professionaliteit.

Wegvet

"Geen omkijken naar uw afzuigsysteem, het hele jaar door ontzorgt."

– Stan Bergervoet & Tom Kerkhof, eigenaren van Wegvet

Wilt u graag een afspraak maken voor een afzuigkanaal reiniging?

Neem contact op voor een gratis inspectie! Wij komen onder meer in regio Zutphen, Doetinchem, Arnhem, Enschede en Hengelo.