Ventilatiekanaal reinigen

Snel

R

Secuur

}

24/7 service

Ventilatiekanaal reinigen door een expert

Uw ventilatiekanaal laten reinigen door een professioneel bedrijf doet u om verschillende redenen. 

Brandveiligheid. Brand in de keuken kan makkelijk doorslaan in het ventilatiekanaal, omdat de vervuiling ideale brandstof is om vuur in korte tijd snel te verspreiden. 

Hygiëne. Het ventilatiesysteem is er om vervuilde lucht af te voeren en frisse lucht aan te voeren. Wanneer je dit systeem niet tijdig reinigt, blijven stof, schimmels en andere vervuiling in het kanaal zitten. In uiterste gevallen kan dit zelfs gezondheidsproblemen veroorzaken.

Energiekosten: Bij een vervuild ventilatiekanaal heeft de ventilator extra veel weerstand. Dit kan leiden tot een extra hoog energieverbruik.

Duurzaamheid. Een goed onderhouden ventilatiekanaal gaat in de regel zo’n 15 jaar mee.Wanneer je het ventilatiekanaal niet af en toe reinigt, zul je dit niet redden.

 

ventilatiekanaal reiniging
ventilatiekanaal reiniging

Schakel Wegvet, Afzuigkanaal Reiniging, in voor het hele systeem

Wegvet, Afzuigkanaal Reiniging, is op het gebied van afzuigkanaal en ventilatiereiniging dé expert en dé allrounder. Wij reinigen het hele systeem van afzuiging en ventilatie. Laat een inspectie uitvoeren door onze specialist en u kunt weer met een gerust hart genieten van echt frisse lucht en effectieve afzuiging. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Hygiënisch

Brandveilig

Energie besparend

Zutphen

Arnhem

Enschede

Hengelo

Uw afzuigkap, afzuigkanaal, afzuigsysteem ventilatie of dampkap laten reinigen?

Neem dan contact op met Wegvet, Afzuigkanaal Reiniging! Wij komen in heel regio Zutphen, Doetinchem, Arnhem, Enschede en Hengelo.