Ventilator reiniging

 

Snel

R

Secuur

}

24/7 service

085-0654757

Tijdig uw afzuigsysteem ventilator reinigen

test Wegvet, Afzuigkanaal Reiniging, past afzuigsysteem ventilator reiniging toe in regio Zutphen, Doetinchem, Arnhem, Enschede, Hengelo en daarbuiten. De ventilator vormt het hart van een goed werkend afzuigsysteem. De schone bladen van de ventilator zorgen met een juiste curve voor een goede afvoer van vuile kookgassen. Is de ventilator echter vervuild door aangekoekt vet en stof, dan zal dit de werking sterk beïnvloeden. Bij de reiniging van de ventilator maken wij altijd voor en na foto’s om het resultaat na reiniging te beoordelen. Ook meten wij de luchtstroom de snelheid waarmee de ventilator aangezogen lucht kan verplaatsen. Onze professionele ventilator reiniging vindt plaats wanneer het ú uitkomt.

afzuigkanaal reinigen
ventilator reiniging

Werkwijze ventilator reinigen

Wegvet, Afzuigkanaal Reiniging, demonteert en inspecteert eerst uw ventilator. Zo kunnen wij overal goed bij. Vervolgens starten we met de reiniging. De ventilator reinigen we met droogijs, een bevroren kooldioxide (CO2). Intussen inspecteren we tevens de behuizing van de ventilator, want ook hier hecht veel vet aan de wanden wat de luchtstroming verhindert. Ook hier verwijderen we het vet met droogijs.

Na de reiniging monteren we de ventilator weer, voeren nogmaals een inspectie uit en maken foto’s. De luchtstroom wordt weer gemeten en de resultaten samen met de foto’s vergeleken voor een zichtbaar geslaagde reiniging. Uw ventilator is nu efficiënter, energiezuiniger, hygiënischer en brandveilig.

Voor

#

Na

$

Voor

!

Na

"

Zutphen

Arnhem

Enschede

Hengelo

Uw afzuigkap kanaal, afzuigsysteem ventilatie of dampkap laten reinigen?

Neem dan contact op met Wegvet, Afzuigkanaal Reiniging! Wij komen in heel regio Zutphen, Doetinchem, Arnhem, Enschede en Hengelo.

Wegvet

KvK: 66493714
BTW: 856578630B01

Meer weten over onze diensten?
Vul uw gegevens in en ontvang onze gratis brochure.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
gtag('config', 'AW-829343855');