Ventilator reiniging

 

Snel

R

Secuur

}

24/7 service

Tijdig uw afzuigsysteem ventilator reinigen

test Wegvet, Afzuigkanaal Reiniging, past afzuigsysteem ventilator reiniging toe in regio Zutphen, Doetinchem, Arnhem, Enschede, Hengelo en daarbuiten. De ventilator vormt het hart van een goed werkend afzuigsysteem. De schone bladen van de ventilator zorgen met een juiste curve voor een goede afvoer van vuile kookgassen. Is de ventilator echter vervuild door aangekoekt vet en stof, dan zal dit de werking sterk beïnvloeden. Bij de reiniging van de ventilator maken wij altijd voor en na foto’s om het resultaat na reiniging te beoordelen. Ook meten wij de luchtstroom de snelheid waarmee de ventilator aangezogen lucht kan verplaatsen. Onze professionele ventilator reiniging vindt plaats wanneer het ú uitkomt.

afzuigkanaal reinigen
ventilator reiniging

 

Werkwijze ventilator reinigen

Wegvet, Afzuigkanaal Reiniging, demonteert en inspecteert eerst uw ventilator. Zo kunnen wij overal goed bij. Vervolgens starten we met de reiniging. De ventilator reinigen we met droogijs, een bevroren kooldioxide (CO2). Intussen inspecteren we tevens de behuizing van de ventilator, want ook hier hecht veel vet aan de wanden wat de luchtstroming verhindert. Ook hier verwijderen we het vet met droogijs.

Na de reiniging monteren we de ventilator weer, voeren nogmaals een inspectie uit en maken foto’s. De luchtstroom wordt weer gemeten en de resultaten samen met de foto’s vergeleken voor een zichtbaar geslaagde reiniging. Uw ventilator is nu efficiënter, energiezuiniger, hygiënischer en brandveilig.

Voor

ventilator reiniging

Na

ventilator reiniging

Zutphen

 

Arnhem

 

Enschede

 

Hengelo

 

Uw ventilator laten reinigen?

Wegvet, Afzuigkanaal Reiniging, komt voor afzuigsysteem ventilator reiniging in regio Zutphen, Doetinchem, Arnhem, Enschede, Hengelo en daarbuiten. Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
gtag('config', 'AW-829343855');